29 elokuuta, 2012

Oulun kuulumiset

Tuli siis muutettua Ouluun tuossa viikonlopun aikana. Tavaraa oli paljon ja osa jäi vielä Jyväskylään. Oon joka tapauksessa menossa viimeistään Tiistaina vierailemaan rakkaassa kotikaupungissa, että eiköhän ne loputkin kamppeet perille löydä. Netin kanssa me väännettiin kättä oikein olan takaa, tässä talossa ois pitänyt valmiiksi olla netti, mut se ei toiminut kun ei ollut meidän nimissä. Sitten Lassi soitteli pari puhelua ja osti meille nopeamman netin. No se ei toiminut kun meidän modemi ei tukenut niin nopeaa yhteyttä : D Neljä päivää meni ennen kuin saatiin toimiva yhteys tähän asuntoon.

Lina on ottanut tosi hyvin tän muuton. Tietenkin on vähän erilaista ku pitää oottaa sylissä niin pitkään et päästään pihamaalta pois, mut muuten se on ollut niinkuin ennenkin. Makaa tossa jaloissa ja on ku mikään ei ois muuttunut. Matka tänne oli aika vaikee ku mitä se reilu 300km on Jkylä-Oulu. Pysähdyttiin pari kertaa niin Linakin sai vettä, mut loppumatkan se nukkuikin sylissä tosi nätisti : )

Hirveesti ei olla vielä koirakavereihin törmätty. Oikeestaan kukaan ei tuu moikkaamaan lenkillä vaan kiertävät mielummin kauempaa. Sinäänsä ihan ymmärrettävää enkä minäkään kehtaa päin kävellä mut ois ihan kiva saada tuttavuuksia. Nähtiin meidän naapuri eilen, sillä on bordercollie. Oli tosi sulosta ku se mies kanto aikuisen koiran aina ylimpään kerrokseen asti. Lina on vielä helppo kantaa mut se hätähousu meinaa lähtee itsekseen juoksemaan noi portaat ku silmä välttää. 

Tänään haetaan telkkari. Oon myös harkinnut toista sohvaa tai vastaavaa ku tuo olkkari on niin autio. Pitäis myös päiväpeitto hankkia ja pöytäliina keittiöön. Noh, kaiken ehtii.




Sitten parit kuvat meidän kämpästä. Kaikki on vielä vähän miten sattuu mut noh. Katsotaan.






















1 kommentti:

  1. Hih, jos mie tuun lenkillä vastaan niin saatte olla aivan varmoja etten kierrä kaukaa! ;) Oon sen Tätsin "omistaja" Petsiestä.

    VastaaPoista