19 elokuuta, 2012

Aika kuluu, aika kuluu


Heipparallaa kaikille!




Elämä rullailee taas omalla painollaan eteenpäin. T'ässä alkaa olee viimeiset päivät Jyväskylässä ja muutto Ouluun edessä. Tuntuu jotenkin tosi oudolta ku elämästä tulee niin paljon vaikeampaa ku sinne muuttaa. Joutuu maksaa kaiken itse ja tekee kaiken itse ja laskeskelee riittääköhän rahat ja blaa. Sitku mäkään en opiskele eikä työpaikkakaan oo erityisen varma juttu nii mitähän mä teen. Onneksi on Lina. Jos on lukijoita Oulun suunnalta nii ottakaa yhteyttä :D Mä tarvitsen oikeasti kavereita et alan viihtymään siellä Oulussa. Muuten varmaan masennun ku vaa makoilen kotona enkä tee yhtään mitään.


Onko Issikaharrastajilla tullut eteen tätä jaloista näykkimistä ku kävelette? Kävelen Linan edellä ja sit se aina näykkäsee pohkeesta. Tiiän et se on sitä paimentamista sillä Bakkus teki sitä samaa silloin pentuna. Mä en tiiä tuleeko se tolla koiralla vaa luonnostaan vai yrittääkö se nyt saada jotain yliotetta musta :'D

Oltiin Riikan kanssa katsoo Killerillä estekisoja ja Lina oli mukana. Tyttö olis halunnu lähtee niiden hevosten ja ponien sekaan :D Eka se katseli silmä tarkkana ja ihmetteli kovasti et mitä olioita ne tuolla on. Sit seuraavana se pyrki jo aidan ali hevosten sekaan. Eihän me sitä päästetty ku kerran ku kavioista sais nii se olis siinä. Sit olin positiivisesti yllättynyt ku kaks ihmistä sieltä tunnisti et Lina on Islantilainen. Yleensä Linaa veikataan sekarotuiseksi, huskyksi, jämtiksi, saksanpaimeneksi ja vaikka miksikä muuksi. Toinen tunnisti Linan heti ja toinen ei ollut varma koska ei oo nähny Linan värisiä Islantilaisia.



Lina on ollut oikeesti tosi reipas tyttö :) Oon tosi ylpee siitä ku se vaa ottaa ja menee. Se vaan on hirveen ärsyttävää ku kaikki ihmiset ei kysy et saako tulla silittää. Lapset kysyy mut sit aikuiset ihmiset vaa hyökkää kimppuun ja mäkin säikähdin eilen ku joku vaa tuli sössöttää Linalle. Siis joo, ihan kiva että tervehditte jne., mut jos MÄ EN HALUA et sitä moikataan. Jos me vaikka harjoitellaan sitä että jokaisen ihmisen ja koiran perään EI HAUKUTA tai vinguta. Sit tulee tollasii SÖSÖSÖÖSÖSÖ ONPAS SÖPÖ KOIRA ja pilaa koko harjoituksen...

Linasta on myös paljastunut aikamoinen marjastaja. Se löys mustikoita ja alkoi vaa syömään niitä hyvällä ruokahalulla. Myös karviaiset on herkullisia vaikka eivät olekaan kypsiä vielä : D


Huomenna eläinlääkäriin, mitähän ne kertoo mulle. Varmaan jotain et koiras on läski lol.

7 kommenttia:

  1. Vennin sisko asuu oulussa, eli saatatte törmätä ainakin yhteen issikkaan siellä :)

    Tuosta näykkimisestä.. Venni teki sitä myös pentuna - oli ohimenevä vaihe onneksi.

    Ja tuo pentukoiran päälle hyökkääminen kadulla. Mikään ei suututtanu yhtä paljon sillon pentuaikana, kuin se että ventovieraat ihmiset kysymättä tulee koiran iholle. Toki koiranpentua saa silittää, mutta ainoastaan luvan kanssa ja niin, että pentu tekee ensin mitä pyydetään ja vasta sen jälkeen pääsee vieraiden luo. Meillähän on treenattu nyt isona tuota ihmisten ohittamista ja lähestymistä, kun kaikki ohikulkijat ei enää kiinnitä huomiota Venniin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih hienoa! Täytyy pitää silmät auki siis jos vaikka kävelis lenkillä vastaan :D

      Täytyy toivoa että Linallakin olis ohimenevää. En vaan itse oikein tiedä pitäiskö kieltää vai mitä tehdä. Kasvattaja varmaan tietäis parhaiten.

      Mä luulen että meillä menee kans toi treenaaminen vanhemmalle iälle ku ei oo kaikki ihmiset hyökkimässä. Musta on vaan jotenkin tosi huvittavaa että lapset osaa käyttäytyä paremmin tollasessa tilanteessa ku aikuiset ihmiset :D Mut kukapa issikkavauvaa voisi vastustaa.

      Poista
  2. Vennin siskon omistaja täällä huutelee, hei!

    Meistä saa lenkkiseuraa milloin vain. :)

    -Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin loistavaa :D! Lina varmasti tykkäisi kovasti

      Poista
    2. Tai koirapuistoilemmaan tai mitä nyt haluakaan tehhä. :) Luulen että Juuliki ois mielissään uuesta koirakaverista!

      Poista
    3. Koirapuisto vois olla jees et sais juosta vapaana. Tosin oltiin Linan kanssa tossa yks päivä koirapuistossa eikä se oikein arvostanut sitä :/ Arasteli päällekäyviä koiria tosi paljon

      Poista
    4. Juuli on vähän samallainen. Ylleensä myös alistuu heti vieraalle koiralle, ja ossaa kyllä leikkiä nätisti. Että voisivat kyllä tulla hyvästikin juttuun. :)

      Poista