21 syyskuuta, 2012

Koirapuistoilua




 MEIDÄN TYTÖN HAMPAAT HEILUU D:!!
Kaikki etuhampaat vaan heiluu tytöllä eikä Lina suostu näyttämään oikein hampaitansa. Tykkää vetää päätä pois aina kun yrittää vähän tarkastella. Oon muutaman kerran saanut kuitenkin kokeilla ja etuhampaat vaan heiluu ja ikenien läpi on kans tunkemassa uudet hampaat. Meidän tyttö on kasvamassa aikuiseksi. Ihan surettaa kun se ei oo enää sellanen pallo niin kuin ennen. Ihan oikea aikuinen koira.
Karvakin on alkanut vaihtumaan aika reippaalla tahdilla. Päivittäin harjataan vähän ja joka kerta lähtee karvaa kiitettävä määrä. Hännästä erottaakin jo silmällä et missä sitä karheaa aikuiskarvaa kasvaa. Nyt alkaa vaan muuttuu kaikki muukin karheemmaksi. En halua : < 

Me käytiin taas Tuiran koirapuistossa Linan ja Hetan kanssa. Tällä kertaa paikalla oli vähän enemmän poppoota ja paikalla näytti olevan mopsitapaaminen. Lina ei kuitenkaan oikein arvostanut koirapuiston ideaa, kaikkialla paljon päällekäyviä koiria. Lina itse kun on niin lempeä luonne ja tutustuisi mielummin rauhassa muihin kuin päästäisi muita heti hyppimään päälle. Käynti ei siis ollut kovin mieluisa meille toisin kun Heta pisti vain menemään.


Lina ei arvosta
Eikä vieläkään
Ihan täysi hukkareissu ei tuo koirapuistoilu kuitenkaan ollut. Sain tosi paljon uusia kuvia. Kokeilin myös Riikalta saamaani putkea ja totesin sen hyväksi työkaluksi. Pystyi ottaa tosi tarkkoja kuvia kaukaakin. Ainoo vaan että oon ite vielä niin amatööri ton kameran kanssa. Mut eipä kukaan ole seppä syntyessään ja jostain on lähdettävä.

Meillä onkin mallityttö, entäs teillä?







Mutta ei aina niin mallityttö

Lina kuitenkin juoksenteli aina Hetan kanssa kun mahdollisuus tuli. Tuttu ja turvallinen seura on aika paikallaan. Mua vähän harmittaa kun Lina ei ollutkaan niin rohkea ja avoin kun olin olettanut mutta noh, kyllä muakin inhottais jos joku tunkis koko ajan iholle.

Lina onkin metsästyskoira



Koirat ei kiinnostanut niinkään paljon kuin ihmiset
 Onneksi kuitenkin kaikkien mopsien lisäksi paikalle saapui vuoden ikäinen Vella -westie :) Mä ekana meinasin hankkia Westien mut päädyinkin issikkaan mut voi että SE OLI SÖPÖ. Mietin vaan et apua mäkin haluun tollasen nappisilmän D: Tosin en antais Linaa pois mistään hinnasta! Mut se oli vaan söpö



Kaksikossa olikin sen verran samaa ettei ne arvostanut muiden päällekäyvyyttä. Vellankin kerrottiin olevan niin lempeä luonteeltaan, ettei se oikein osaa pitää puoliaan noin "aggressiivilta" koirilta. Meidän tytöt tuli kuitenkin hyvin toimeen keskenään.

Huh huh, huomenna sitten taas Jkl ja lauantaina Tampere. Sit pidän oikeesti taukoa, ottaa koville tää matkustaminen.


1 kommentti:

  1. Lina ja Tätsi tulis varmaan mainiosti juttuun, Tätsi on nimittäin ihan samanlainen! Ei tykkää yhtään hyvää jos toinen on heti tunkemassa päälle, mutta jos rauhallisesti tutustuu niin se pistää kyllä leikiksi. :) Tätsi osaa myös leikkiä tosi nätisti itseään pienempien kans.

    VastaaPoista